Diensten

Firma Kortlever kent een uitgebreid dienstenportfolio. U kunt bij ons terecht voor producten als truckonderdelen en brandblusmiddelen. Tevens zijn wij u ook graag van dienst voor de keuring van arbeidsmiddelen en brandblussers.

Keuren brandblusmiddelen

We verkopen niet alleen brandblusmiddelen, maar we keuren ze ook. Kleine reparaties voeren we zelf uit, waardoor wij u snel kunnen helpen. Uw bedrijf blijft zo optimaal beschermd tegen een brand. Wij komen langs op een moment dat u het uitkomt.

Veiligheid

Ook voor veiligheid binnen uw bedrijf bent u bij ons aan het goede adres. Van de verkoop van rookmelders, koolmondoxidemelders, noodverlichting, pictogrammen en BHV koffers tot het keuren van noodverlichting en BHV koffers zijn wij u graag van dienst.

Keuren arbeidsmidddelen

Wij houden uw bedrijf draaiende. Door de keuring van alle arbeidsmiddelen op uw bedrijf, zorgt u voor een veilige werkomgeving. Arbeidsmiddelen zijn bijvoorbeeld elektrische gereedschappen, trappen, bouwladders, aanhangwagens, schaftwagens, val-beveiligingen (harnassen, Life Lines en netten) en divers klimmateriaal.

Truckonderdelen

Voor diverse truckonderdelen, accessoires en gereedschappen kunt u ook bij ons terecht. In ons assortiment vindt u producten van Gedore, Facom, Beta en Mannesmann. Via onze webshop kunt u producten bestellen en wij zorgen dat u er zo snel mogelijk mee kunt werken.