Betalen en verzenden

Betaling

U kunt uw bestelling bij ons gemakkelijk en veilig betalen met iDeal, Creditcard of bankoverschrijving. Wanneer uw betaling met iDeal of Creditcard is voltooid, kunnen wij uw bestelling direct in behandeling nemen. U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling te betalen met een handmatige bankoverschrijving, vergeet hierbij niet uw bestelnummer als betalingskenmerk te vermelden. Wij nemen uw bestelling in behandeling zodra wij het bedrag hebben ontvangen.

Een betaling met iDeal is altijd gratis.

Al onze leveringen en diensten worden uitgevoerd volgens Metaalunievoorwaarden.

Verzenden met DHL

Onze standaard verzendkosten zijn € 6,50 en bestellingen worden geleverd door DHL. Na verzending zult u uw producten in de meeste gevallen de volgende werkdag ontvangen. Bestellingen met een bestelwaarde van € 200 of meer, worden gratis geleverd.

Internationale bestellingen worden altijd verstuurd met verzendkosten € 15.

Afhalen (gratis en gemakkelijk)

Het is ook mogelijk om uw bestelling af te halen in Brandwijk (Damseweg 22, Brandwijk). U kunt dit tijdens het bestelproces aangeven. Wanneer u ervoor kiest om uw bestelling af te komen halen, betaald u geen verzendkosten. U ontvangt bevestiging van ons wanneer u de producten bij ons kan afhalen.

Retourneren

Binnen 14 dagen na ontvangst van de producten kunt u uw bestelling retourneren. Echter kunnen op maat gemaakte artikelen niet worden geretourneerd. Wil je een producten retourneren, neemt u dan eerst contact met ons op.

Wilt u uw producten retourneren, dan mag dat naar dit adres:

Kortlever Keuring Totaal
Damseweg 22
2974 VB Brandwijk

De kosten van het retourneren zijn voor de koper.